BKS

Anarhistički sajam knjiga u Beču, 2. – 4. lipanj/jun 2017.

Od 2. do 4. lipnja/juna u Beču na Yppenplatzu će se održati anarhistički sajam knjiga. Ovo je poziv svima koji žele sudjelovati u stvaranju vikenda punog anarhističke literature, propagande/agitacije i razmjene ideja uz predavanja, radionice i štandove s knjigama.

Namjera nam je dovesti anarhističke ideje na javno mjesto. Zato smo odlučili organizirati sajam knjiga na javnom mjestu punom života, a ne u nekom zatvorenom anarhističkom prostoru. Nadamo se dobrom vremenu, ali ako i ne bude tako, pripremili smo alternativna rješenja u slučaju lošeg vremena, a za predstavljanja i radionice su osigurani natkriveni prostori.

Za nas je anarhizam puno više od zapisa u knjigama, ideja koja zahtjeva živu razmjenu i diskusiju. To je ono što želimo poticati tokom sajma.

Možete sudjelovati na ove načine: štandovima s knjigama, predavanjima, prevodima, predstavljanjem knjiga, radonicama, muzikom, diskusijama, konkretnom pomoći na licu mjesta…
Kako god željeli sudjelovati i pomoći, pišite nam.

Iza organizacije sajma ne stoji nikakva komercijalna izdavačka kuća, već osobe koje su se okupile kako bi organizirali/e sajam knjiga.

Više informacija uskoro na: https://abuchmesse.noblogs.org/