Български

Анархистки панаир на книгата във Виена 02.-04. Юни 2017

От втори до четвърти юни ще се проведе панаир на книгата на площад Ипенплац(Yppenplatz). С това съобщение желаем да поканим всеки, който има желание да прекара с нас един уикенд изпълнен с анархистка литература, пропаганда и агитация, да обмени опит както и да се включи активно в програмата с доклади, да участва на уъркшопи, или да помага при сергиите с книги.
Нашето намерение е да изнесем анархистките идеи сред обществото. Затова решихме да организираме панаира не в закрити, инсценирани зали, а на един открит за всички, оживен площад. Надяваме се на добро време, но при нужда, сме организирали и помещение на закрито.
Анархизма за нас, не е нещо фиксирано в книгите, а нещо, което трябва да се обсъжда активно и да се споделя като опит. С този панаир искаме да направим точно това реалност.
Всеки желаещ може да помогне с:
представяне на доклади, преводи, презентации на книги, ъуркшопи, дискусии, музика, маси за книгите или при самият панаир.
Ако имате желание да участвате по какъвто и да е начин, пишете ни на: a-bookfair-vienna@riseup.net
Този панаир не се организира от никое комерсиално издателство, а от хора, които желаят да организират панаир на книгата.